Korppi kelailee


Olen ollut mukana Studio Korppikelan toiminnassa vuodesta 2011. Tuolloin filmasimme pienen lyhytelokuvan Reaper's Lunch Hour, jossa toimin pienessä sivuroolissa näyttelijänä. Suunnitelmissa oli kuitenkin jotain isompaa ja kunnianhimoisempaa. Nettisarja sekä omat kotisivut. Ystäväni Johanna tiesi kotisivu-harrastuksestani ja yhdessä valitsimme tarpeisiin sopivan palvelimen ja aloin värkkäillä kotisivuille ulkoasua Johannan kirjoittaessa sisältöä. Kuten yllä olevista linkeistä näkyy, kotisivut on tullut julkaistua ja uusi sarja Season of the Villain ilmestyilee sitä mukaa, kun jaksoja saadaan editoitua.

Kotisivujen tekeminen oli hauskaa, kuten myös näytteleminen aavistuksen verran suuremmassa roolissa. Vähän tosin hävettää oma englanninkielen ääntäminen, mutta muutoin näytteleminen Agent Orangena - maailman ykköspahiksen paikkaa tavoittelevan Joggerin agenttina - oli oikein hauskaa.

Hitsit... Pitäisikin itse asiassa mennä päivittämään viimeisin jakso sivuille. Päästäisiköhän palvelin minut tänään sisään...

Agent Orange and Jogger
Kuvaaja: Julia Salminen

Kommentit

Suositut tekstit