Proseminaarityö roolipeleistä

Sain eilen illalla proseminaari työni, eli kandidaatintyöni siinä määrin valmiiksi, että laitoin sen sähköpostille menemään kandiryhmälleni. Samainen versio lähtee myös arvosteltavaksi ja esittelen sen torstaina virallisesti ryhmälle.

Siitä teen kuitenkin vielä viimeistellyn version - luojalle kiitos siitä, sillä sinne jäi muutamia hieman noloja kämmejä. Saan vielä viilailla pilkut paikalleen ja korjata ajatusvirheet ja kaiken, mitä opponenttini, seminaariohjaajani tai kandiryhmäni hoksaa.

Minun pieni epätäydellinen lapseni makaa tulostettuna koneeni vieressä. Työn nimi on Aikamme Nälkä - Foorumiroolipeli Daisylandin sijoittuminen osaksi postmodernia kirjallisuuskaanonia.

Kerron työssä, miten foorumiroolipelit ovat postmodernia kirjallisuutta ja selvitän tarkemmin Daisylandin sijouttumista suhteessa foorumiroolipeleihin ja muuhun kirjallisuuteen. Lisäksi pohdin, mitä havaintoni kertovat meidän yhteiskunnastamme. Jotain kenties kertoo se, että samaan aikaan kirjallisuusoppiaineessa, Oulun yliopistossa valmistellaan ainakin kolmea tai neljää kandidaatintyötä postapokalyptisesta kirjallisuudesta.

Tärkeimmät lähteeni ovat luonnollisesti itse Daisylandin sivut ja Pekka Vartiaisen vuonna 2013 ilmestynyt Postmoderni kirjallisuus. Lisäksi minulla oli myös paksu nippu muuta kirjallisuutta sekä niitä, joita käytin, että myös niitä, mitä en loppuen lopuksi hyödyntänytkään.

Sen jälkeen, kun työni on arvosteltu ja olen saanut viimeisteltyä kandin se tulee julkisesti nähtäväksi sekä sivuilleni, että ainejärjestömme Kultun huoneeseen.

Kommentit

Suositut tekstit